Preparació: |
|
| 1. En primer lloc cal pelar la fruita (compte no us talleu amb el ganivet!). Les peres, les pomes i els kiwis es tallen a quadradets i els plàtans en rodanxes. Els grills de les mandarines o taronges petites es tallen per la meitat. |
| 2. Les fruites, un cop tallades, es barregen en un bol amb una mica de suc de llimona que, a més de donar un bon sabor, evita que la fruita s’enfosqueixi o es posi negre. |
| 3. A continuació afegiu 4 cullerades de edulcorant i es barreja.
|
| 4. Es deixa 15 minuts a la nevera. |
| 5. El iogurt, que pot ser natural o de sabors es reparteix entre 4 copes (podeu fer servir bols en lloc de copes). Compte! si sou alèrgics als productes làctics, no poseu cap iogurt. |
| 6. I a sobre del iogurt coloqueu la macedònia de fruita fresca que tenieu a la nevera.Ara ja ho podeu servir als vostres convidats! Bon profit! |
No hay comentarios:
Publicar un comentario