Preparació: |
|
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_v70tjJWEgq56dN1cZxbc5hPnUY7FWgxsWbrt_X1C8InxHdl3VQ9tMc-_Nhpdj__lgqO3QPW_s-d9bwh6xmqjQjGtm9lhN1J0nQudrFDBAEJNAEHRLMvb8aug0meSL3x9JuZgjidpmMVA=s0-d) | 1. En primer lloc cal pelar la fruita (compte no us talleu amb el ganivet!). Les peres, les pomes i els kiwis es tallen a quadradets i els plàtans en rodanxes. Els grills de les mandarines o taronges petites es tallen per la meitat. |
| 2. Les fruites, un cop tallades, es barregen en un bol amb una mica de suc de llimona que, a més de donar un bon sabor, evita que la fruita s’enfosqueixi o es posi negre. |
| 3. A continuació afegiu 4 cullerades de edulcorant i es barreja.
|
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_utNsTut3cYtQpTV7BXBzOosl8T2DIgtpdHhNlBFAF8YR5qRu38FX5x89UfVZK5ICJSngIzHICdKA4QUwooFvp-7VZB8515IjdyoOFwPRMhcOIbDd7OqV0l9NFR4P0d7eAwHg-WvKpX=s0-d) | 4. Es deixa 15 minuts a la nevera. |
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tE9eXuN97L8gOJYdEJ04oODOZtc5M7gNVSkqFMt6jQ81jeLXiBVixGYpfpIzu6cbkt9-OJnBA1iUSc9eFBw2jvdzTGdgAjrnuG7XO7uj-VGK3blFDYvhgUCxBsl79AfPV2g0ieNaVWYQ=s0-d) | 5. El iogurt, que pot ser natural o de sabors es reparteix entre 4 copes (podeu fer servir bols en lloc de copes). Compte! si sou alèrgics als productes làctics, no poseu cap iogurt. |
| 6. I a sobre del iogurt coloqueu la macedònia de fruita fresca que tenieu a la nevera.Ara ja ho podeu servir als vostres convidats! Bon profit! |
No hay comentarios:
Publicar un comentario